Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Labdarugás képes leírás - UTE - Újpesti Torna Egylet .tlap.hu
részletek »

Labdarugás - UTE - Újpesti Torna Egylet .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ute.tlap.hu » Labdarugás
Keresés
Találatok száma - 8 db
Jegyárak, bérletek

Jegyárak, bérletek

A 2008/2009-es szezon jegy- és bérletárai Az Újpest FC bevezeti a klubtagsági rendszert - Újra indul a Lila Klub! Az Újpest FC meghatározta 2008/2009-es - tehát a teljes - futballszezonra érvényes jegy- és bérletárakat. Klubunk vezetése úgy határozott, hogy bevezeti a tagsági rendszert, amely a kedvezmények fokozatosan bővülő körével áll azon szurkolóink rendelkezésére, akik nem a bérletvásárlás mellett döntenek, de klubhűségüket így szeretnék, így tudják kifejezni és megerősíteni. Az Újpest FC valamennyi, féléves- vagy éves bérlettel rendelkező szurkolója az Újpest FC tagja is egyben a szezon végéig, azaz 2009. június 30-ig - ugyanakkor adott a lehetőség csak a tagsági kártya kiváltására is.

Labdarugásról

Labdarugásról

A szabályokról annyit tudni, hogy a játéktér közepére egymástól kb. 4 méter távolságra két kb. 4 méter magas bambuszrudat állítottak, közéjük hálót feszítettek. A háló felső részére egy 60 cm átmérőjű nyílást vágtak, ez volt a 'kapu'. A háló két oldaláról rúgással, öklözéssel, fejelve, háttal vagy mellel érintve kellett a 'kapuba' juttatni, nyitott tenyérrel viszont tilos volt érinteni. Magát a labdát nyolc bőrdarabból varrták össze, tollal és állati szőrrel tömték ki. Kr.e. 2000 körüli időkből fennmaradt a labdarúgás 25 fejezetből álló kézikönyve. Kínai mintára Japánban is megjelent e sport őse kemari néven - bár jelentős különbség, hogy itt kultikus szerepet játszott, kezdetben csak a főnemesség kiváltsága volt a játék, majd a miniszteri rangú hivatalnokok is részt vehettek benne. A szabályok szerint 4-6 játékos kimonóban körbeállt a pályán, a feladat az volt, hogy a labdát lábbal minél tovább a levegőben tartsák.

Magyar foci

Magyar foci

Juhász Rolandot, a belga Anderlecht védője kapta meg az elmúlt évtized legjobb magyar futballistájának járó elismerést a Hivatásos Labdarúgók Szövetségének (HLSZ) hétfői, Telkiben megtartott díjátadó gáláján. A 2009/10-es magyar bajnoki idény legjobb mezőnyjátékosa címet Czvitkovics Péter, a bajnok DVSC-TEVA középpályása nyerte. Az egyes kategóriákban a szavazásra jogosult mintegy 800 magyarországi hivatásos futballista döntött, vagyis a nyerteseket saját 'kollégáik' ismerték el, ami külön növelte a díjak értékét. A külföldön játszó magyar futballisták közül a Fulhammel Európa Liga-döntőt játszott Gera Zoltán bizonyult 2009 legjobb játékosának, a második helyen Dzsudzsák Balázs (PSV), a harmadikon pedig Juhász Roland végzett (Anderlecht).

Magyar labdarugás

Magyar labdarugás

A Groupama Garancia Biztosító, csakúgy, mint a francia székhelyű Groupama Csoport, a sport aktív támogatója. A társaság sportok iránti elkötelezettségét tükrözi, hogy névadó szponzorként támogatja a Budapesti Honvéd Sportegyesület Vízilabda Szakosztályát, de szponzora a Magyar Kézilabda Szövetségnek is. A 14 országában jelen lévő Groupama Csoport nemzetközi szinten is elismert sportszponzorációs tevékenységet folytat, többek között olyan csapatok támogatója, mint az Olympique Lyon, az Olympique de Marseille, vagy az AJ Auxerre, de a Groupama színekben versenyez Franck Cammas világcsúcstartó vitorlás is. A labdarúgás Európa első számú sportja, nagyon komoly kohéziós erő, amely fegyelemre és a csapatérdekek elfogadására tanít. Globális biztosítóként örömmel állunk ilyen értékek mellé - nyilatkozta a támogatás kapcsán Yann Ménétrier, a Groupama Garancia Biztosító vezérigazgatója.

Sporthírek - sport365

Sporthírek - sport365

Az Újpest legfrissebb hírei egy helyen megbízható forrásból ez a sport365ön. Értesüljön Ön a leggyorsabban kedvenc csapata híreiről, videóiról, góljairól, interjúiról, statisztikáiról honlapunkon. Klubinformációk, statisztikák. Tudja meg Ön elsőnek a lilák minden hírét. Értesüljön az átigazolásokról a kezdőcsapatról a klubhírekről. Tudjon meg mindent a stadionról, szurkolókról. Naponta frissülő tartalom, megbízható forrás, írott és videó összefoglaló, élő meccsközvetítés, átigazolási hírek, pletykák ez a sport365.

Hirdetés
Újpest shop

Újpest shop

Vásárlási Információk - Már fizethet banki átutalással is! Rendelni csak 3000 Ft feletti vásárlás esetén lehet! Áfás számla igényét kérjük e-mailben jelezze. Kérjük a rendelésénél adja meg nevét, pontos lakcímét és (mobil) telefonszámát. A kézbesítés a SPRINTER Futárszolgálat Kft-vel történik. Az utánvételi költség minden esetben 1700 Ft-ba kerül. A kézbesítés díja a belföldi árakat tartalmazza. A külföldi árak képzése egyéni kalkuláció alapján történik. Szlovákiába és Romániába 3500 Ft a kézbesítés (Sprinter Futárszolgálat Kft.), míg a többi országba 4800 Ft (Magyar Posta). Május 11-től banki átutalással is kezelheti vásárlását. Bankkártyás online fizetési rendszer kialakítása folyamatban van. A tagsági kedvezményeket technikai okok miatt, egyelőre csak helyszíni vásárlás esetén tudjuk elfogadni. A csomagok feladási ideje 2 munkanap.

UTE női foci

UTE női foci

Utánpótlás csapatunk szombaton a Hegyvidék csapata ellen játszott edzőmérkőzést. Sajnos lányainknak nem sikerült nyerniük, ennek ellenére több bíztató dolog is látszott. Egyénileg nem igazán van lemaradásunk, viszont a lányoknak meg kell ismerniük egymást, és meg kell tanulniuk rendszerben futballozni. Ehhez időre van szükség, de a csapat életkorából kiindulva rengeteg idő áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy ebből a csapatból több lány is az nb1-ben futballozzon. Gólunkat Zeller Dóra szerezte. Csapatunk vasárnap az MTK otthonában lép pályára, erről mondott pár szót Farkas László. Remélem csapatom annyira várja a mérkőzést, mint én. Mindig jobban szerettem játszani egy erősebb ellenféllel, mint gyengébbel, és nagyon kíváncsi vagyok lányaim mennyire hősök. Az MTK valószínűleg azért igazolt ennyi játékost nyáron, mert a bajnoki címre hajt, így főleg nekik van vesztenivalójuk.

Vincze Ottó

Vincze Ottó

Nekem ne kiabálja be senki, hogy öreg vagy, Vinze. Öreg és kényelmes. Abban persze igaza van, hogy talán még lenne helyem néhány csapatban, esetleg a Fradiban is. Nézem a Ferencváros és a Győr meccseit, és olyankor hiányzik a játék. Aztán megnyugtatom magam, hogy ól döntöttem. -Nem akar edző lenni? Profi csapatnál. Még az sem zárható ki. Abban biztos vagyok, hogy eljön még az én időm. Beszélek franciául, spanyolul, németül és angolul. Tudom, szükség van rám, a magyar futballban. Lassan teljesen kiöregszik a korosztályom, s néhány éven belül talán átvesszük az irányítást. De addig még rengeteget kell tanulnom. Most a piramis alján vagyok szép, fokozatosan kell feljebb, egyre feljebb jutnom.

Tuti menü